Diensten

Plas Timmermans, uw professionele partner voor elektro- en installatietechniek werd recentelijk overgenomen door een dynamische team dat reeds meerdere jaren ervaring heeft in speciale technieken en bouwsector. Als mogelijke partner voor promotoren, aannemers, bedrijven, architecten of particulieren die (ver)bouwen, staan wij steeds klaar om samen met jullie te zoeken naar op maat gemaakte oplossingen voor elektrotechnische installaties.

Wij delen de elektrotechnische installaties op in drie grote groepen: de algemene elektriciteitswerken, de verlichting en tot slot de databekabeling.

De algemene elektriciteitswerken omvatten de installaties die wij allen dagdagelijks gebruiken, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn hier heel belangrijk. Dit trachten wij in praktijk om te zetten door van in het begin actief mee te denken met de klant.

De databekabeling wordt in onze maatschappij steeds belangrijker, toestellen worden alsmaar vaker voorzien van een slimme ethernet poort om communicatie mogelijk te maken. Deze communicatie wordt mogelijk gemaakt door een stevig uitgebouwd datanetwerk zowel in als buiten onze woningen of werkplaatsen. Een goed en performant netwerk is onmisbaar voor elk individu, organisatie, bedrijf, …

Ook verlichting heeft de laatste jaren net zoals de databekabeling een enorme evolutie ondergaan. Wegens deze enorme evolutie zijn heel wat verlichtingsinstallatie verouderd. Samen met u kunnen wij het verbruik van uw verlichtingsinstallatie in kaart brengen, op basis van deze gegevens kan de return on investment van de nieuwe installatie nauwkeurig berekend worden. Tegenwoordig zijn ROI’s van 3 jaar realistisch, twijfelt u nog? Vraag gerust een offerte aan bij ons.